Зареждане

Драматичен завършек на зрелищна битка между Ferguson и Cerrone

Драматичен завършек на зрелищна битка между Ferguson и Cerrone
Публикувано на: Юни 9, 2019 в 06:53 ч
Tony Ferguson и Donald Cerrone споделиха клетката на събитието UFC 238 в Чикаго. Битката между двамата беше чакана с голям интерес от феновете, защото двамата са сред най-добрите в категорията и битката им щеше да излъчи безспорен претендент за титлата. В началото Cerrone започна с ритници, но Ferguson не му остана длъжен. Двамата превключват на джабове. Ferguson вкарва дясно кроше, но получава ритник. Здрави размени на удари, в които Donald вкарва по-добрите попадения. Лакът от страна на Ferguson, но Cerrone му го връща с комбинация.

Ferguson получава аркада от здравите удари, които му нанася Cerrone. Нова порция от зверски удари и край на страхотен първи рунд. Още с началото на втория рунд Ferguson започва с ритник. Tony вдига оборотите и направи размазва Cerrone, който показва сърце и продължава да върви напред. Носът на Donald най-вероятно е счупен, но Ferguson не се трогва и вкарва лакти. Tony опитва лакъв със завъртане, но не успява и Donald го сваля на земята. Tony успява да се изправи и наказанието за Cerrone продължава. Брутална битка и рунд, в който Tony смазва Cerrone, чийто лице е подуто. В края на рунда Ferguson вкарва здрав удар в носа на Donald, но той го прави след края на сирената и получава предупреждение от рефера.

По време на почивката Cerrone си издуха носа и окото му напълно се затвори, а лекарите не му разрешиха да продължи и битката завърша драматично след края на втория рунд. Tony Ferguson е обявен за победител с ТКО, но получава бурни освирквания от феновете. В интервюто след срещата Cerrone показа класа и оневини своя опонент за удара след сирената, като каза, че не е бил причината за затварянето на окото. Tony се извини и сподели ,че е готов да се бие с всеки, дори и да даде реванш на Cerrone. Победата обаче си е победа и Ferguson навлиза в серия от 12 поредни победи.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес