Зареждане

Douglas Lima вярва, че Michael Page се е доказал

Douglas Lima вярва, че Michael Page се е доказал
Публикувано на: Май 9, 2019 в 00:00 ч
Този уикенд в подглавната битка на Bellator 221 ще видим един срещу друг бившия шампион Douglas Lima и изгряващата звезда Michael Page. Двамата ще се бият в битка от полуфинала на турнира в полусредна категория на Bellator. "Venom" все още няма загуба и държи рекорд 14-0, но получава доста критика от много хора, които смятат, че той побеждава само слаби опоненти. В последната си битка Page успя да победи Paul Daley, но доста се затрудни и пак получи много критика, но според неговия опонент Lima, Page се е доказал в тази среща:



Много хора говорят, че Page е срещал само слаби опоненти. Paul Daley обаче е ветеран, който се е бил с всеки в тази категория. Michael Page успя да го победи и това беше важна победа. Той е интелигентен. Той има много различен стил и се движи бързо. Page е опасен. Нямам търпение да се сбием в клетката. Аз съм фен на битки, които се провеждат в стойка. 


Мисля, че неговата игра в стойка е добра и искам да се тествам с него в стойка. Ще бъде муай тай срещу кикбокс. Това искам да ви покажа. Искам битка в стойка и няма да бягам от нея. Всички очаквахме различна битка между Page и Daley, но Paul Daley го изненада със добра стратегия и борба. Битката беше равностойна, но мисля, че в нея Page се доказа. 



Ето и някои от най-добрите моменти на Lima в клетката:






Кой от двамата ще стигне до финала ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес