Зареждане

Дос Сантос: Ф. Емеляненко разочарова с Тимъти Джонсън

Дос Сантос: Ф. Емеляненко разочарова с Тимъти Джонсън
Публикувано на: Август 10, 2021 в 01:00 ч
Легендата на UFC Жуниор Дос Сантос е разочарован от решението, което Фьодор Емеляненко взе. Преди няколко дни стана ясно, че Фьодор е избрал да се бие с Тимъти Джонсън в дебютната галавечер на Bellator през октомври.

Така Фьодор ще премери сили с Джонсън в главната битка на Bellator 269 в Москва. Скот Кокър не спираше да говори, че Фьодор ще се бие с Жуниор, Алистър Овърийм или Джош Барнет. За съжаление обаче не това си избра легендарният боец.

Едва ли някой очакваше Емеляненко да избере Джонсън, но този избор си има причина. Тимъти се бие с Валентин Молдавски в края на юни и Молдавски го победи, с което спечели временната титла в тежка категория.

Валентин е протеже на Фьодор, който му е помагал в лагера за Джонсън и много добре знае какво да очаква. Фьодор лесно ще се подготви за битка с Тимъти, която вероятно ще е последна за него в ММА.

Не такова нещо е очаквал Дос Сантос, който сподели следното пред MMAFighting:

Не знам почти нищо за Тимъти Джонсън. Смятах, че аз ще съм добра опция за съперник на Фьодор Емеляненко в последната му битка. Мислех, че той иска добра битка, която да развълнува феновете. Такъв щеше да е случая, ако беше избрал мен, Алистър Овърийм или Фабрисио Вердум. 

Очаквах нещо такова, но нещата се случиха противно на моите очаквания. В крайна сметка той си избра Тимъти Джонсън. Не знам как ще завърши тази среща. Смятам, че щеше да е по-добре, ако беше избрал мен, Овърийм, Вердум или Джош Барнет. 

Фьодор е най-велик и аз съм му фен. Очаквах, че ще иска да даде една супер битка на феновете като за последно. Битка, която да привлече вниманието на цял свят. Той обаче пое по друг път. Не знам защо го направи, но е разочароващо. Не мога да кажа, че не съм разочарован.

Разочаровани ли сте от това, което избра Емеляненко за събитието в Русия ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес