Зареждане

Дос Аньос радостен, че Махачев няма да се бие за титлта

Дос Аньос радостен, че Махачев няма да се бие за титлта
Публикувано на: Март 11, 2022 в 05:00 ч
Рафаел дос Аньос се радва, че Ислам Махачев няма да получи шанс за титлата. Миналия уикенд Рафаел успя да доминира над Ренато Мойкано и го победи с решение след 25 минути. Дагестанската звезда искаше да се бие с дос Аньос, след като бразилеца остана без съперник.

По всичко личеше, че ще има битка между двамата, но Махачев се отказа и Мойкано прие. Дейна Уайт беше бесен, защото Махачев отказал да се бие с дос Аньос. Президента на UFC сподели, че този отказ от страна на Махачев ще му коства шанса за титлата в лека категория.

Това е било музика за ушите на дос Аньос, който е доволен от това. В интервю за Ариел Хелуани Рафаел реши да коментира цялата ситуация около битката си и сподели:

"Последните две седмици бяха много стресиращи. Битката ми беше отложена, след което имах няколко потенциални съперници. Радвам се, че минах през това и вече е минало. Успях да победя и сега ще се насладя на това. Чухте какво каза Дейна Уайт. Махачев каза, че е готов да се бием. 

Той искаше да е на 72.5 килограма, след което каза на 77 килограма. Аз се сългасих, но на другия ден казаха, че няма да се бият. Те явно просто говореха и очакваха, че няма да приема бой на 77 килограма. Аз обаче тренирах и нямах битка 16 месеца. Просто исках да се бия с някого. 

Чувствам се страхотно от това, че Махачев няма да се бие за титлата. Даже изпратих смс на Дариуш, за да му кажа, че му уредих нов шанс с Махачев. Това е цената, която плащаш, когато играеш игрички. Сега ще трябва да се бие още веднъж, за да стигне до титлата."

Правилно ли е Махачев да не получи шанс за титлата ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес