Зареждане

Допингиран дагестанец ще се бие с Тони Джонсън на ACA 107

Допингиран дагестанец ще се бие с Тони Джонсън на ACA 107
Публикувано на: Януари 23, 2020 в 00:00 ч
Руслан Магомедов, който преди две години получи доживотно наказание от USADA се завръща в ACA. Той ще се бие срещу Тони Джонсън на ACA 107, което ще се проведе през април в Москва. Магомедов е с рекорд 15-1 в ММА и е бивш боец на UFC. Той прекара при тях малко повече от година и записа 3 поредни победи. През 2016 година той се провали на допинг тест и получи 2 години наказание от USADA.

Последваха нови провали на тестове и той отказа да дава повече проби на USADA, които загубиха търпение и го наказаха до живот. Това обаче не му пречи да се бие в Русия, където той вече направи една битка от банера на ACA. Магомедов победи с решение Даниел Джеймс през ноември миналата година.

Джонсън от своя страна е с рекорд 13-5-1 в клетката. Тони беше в серия от 2 поредни победи и получи шанс за титлата в тежка категория на чеченската организация. В първата битка с Гончаров, двамата не излъчиха победител, защото имаше бъркане в окото и битката беше обявена за несъстояла се. Двамата се срещнаха втори път в края на август миналата година и Джонсън загуби с решение, с което не успя да стане шампион.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес