Зареждане

Доналд Сероне: Надявам се Макгрегър да е следващата ми битка

Доналд Сероне: Надявам се Макгрегър да е следващата ми битка
Публикувано на: Януари 17, 2019 в 17:56 ч
След като прекара известно време в полусредната категория, дългогодишният UFC ветеран Доналд Сероне най-накрая ще се завърне в леката категория.

"Cowboy" излиза срещу феномена Алекс Ернандес този уикенд в Ню Йорк.

Победа над "The Great" може да осигури на Сероне най-големият двубой в кариерата му... поне от финансова гледна точка - името му се свързва със завръщането на Конър Макгрегър през 2019-та.

"Работим по въпроса," сподели Сероне. "Надявам се това да е следващия ми двубой. Конър е уникален звяр. Той диктува нещата по собствени правила, така че зависи от мен и UFC дали ще се съгласим на неговите условия. Той свърши страхотна работа за да е на тази позиция, на която е в момента."
 
Вижте също: Cowboy Cerrone загатна за среща с Conor McGregor: Само го чакам да ми падне
 
Макгрегър още обаче влачи дело с атлетическата комисия заради хулиганските прояви след битката му с Хабиб Нурмагомедов през октомври.

"Notorious" е най-голямата звезда на организацията, която е способна да генерира много гледания и приходи (Брок, да ни извиняваш). Имайки предвид колко тежки и атрактивни битки е имал Сероне, със сигурност заслужава повече от всеки битка със златната ирландска кокошка.

Съгласни?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес