Зареждане

Donald Cerrone: Връщам се в лека категория

Donald Cerrone: Връщам се в лека категория
Публикувано на: Септември 11, 2018 в 21:05 ч
Бившият претендент за титлата в лека категория Donald Cerrone отново ще се върне в лека категория, където записа доста победи. Преди 2 години трой дебютира в полусредна категория и първоначално се справяше добре, като натрупа 4 поредни победи и в 3 от тях спечели бонус, но в последните си 5 битки е с 4 загуби и 1 победа.

Cowboy се завръща на 10-ти ноември срещу Mike Perry и сподели, че това е последната му битка в полусредна категория, защото слиза отново в лека категория:

Готов съм да се бия докато от UFC не ми кажат, че трябва да спра. Това е последната ми битка в полусредна категория и ще се върна в лека категория. Причината за това мое решение е че тези момчета са големи и се чуствам по-комфортно в лека категория.

Ако видите последните ми битки, ще разберете, че се бих с наистина големи момчета, като пример мога да ви дам Darren Till. Големи момчета, които удрят доста силно. Връщам се в лека категория и все още искам да спечеля тази титла. Не се страхувам от битка и съм готов да се бия с всеки.


Срещу кой боец искате да видите Cowboy в лека категория ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес