Зареждане

Donald Cerrone: Искам титлата, но съм готов и за McGregor през юли

Donald Cerrone: Искам титлата, но съм готов и за McGregor през юли
Публикувано на: Май 6, 2019 в 00:00 ч
Живата легенда на UFC, Donald Cerrone показа голяма класа и успя да се справи с Al Iaquinta в главната битка на събитието в Канада, което се проведе миналия уикенд. "Cowboy" тотално надигра своя опонент и дори успя да го изпрати два пъти в нокдаун. С победата си Cerrone навлезе в серия от 3 поредни такива, като освен това е рекордьор по победи в UFC с цели 23. Toй държи рекорд за най-много бонуси цели 17 и най-много победи с приключване 16 такива. Ето какво сподели през MMAFighting, Donald след победата си:



Казах на хората в моя ъгъл, че започнах срещата и се чувствах ужасно. Преди срещата, когато бяхме в съблекалнята не исках да загрявам и нещо не се получаваше. Не исках да загравям. Всъщност не исках да се бия и започнах да го правя едва във втория рунд. Хората винаги казват, че аз започвам прекалено бавно в началото на битките си. 

Никога не знаеш какъв каубой ще получиш. Мисля, че моята по-млада версия щеше да се предаде в тази битка. Не знаех къде се намирам в първия рунд. Това беше най-лошия ми ден в клетката. Готов съм да се бия с всеки. Искам да се бия за титлата, но ако McGregor се съгласи, то тогава нека го направим през юли. 









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес