Зареждане

Donald Cerrone иска да спечели титлата и да я защитава често

Donald Cerrone иска да спечели титлата и да я защитава често
Публикувано на: Май 3, 2019 в 00:18 ч
Donald Cerrone обещава да брани често титлата в лека категория, ако успее да я спечели. Този уикенд той се завръща в клетката и ще се бие срещу Al Iaquinta в главната битка на събитието в Канада. "Cowboy" реши да се върне в лека категория, защото вярва, че може да стане шампион. През 2015 година Cerrone имаше шанс да стане шампион в лека категория, но загуби с нокаут от Rafael dos Anjos.

След тази среща той се качи в полусредна категория, където за 2 години записа рекорд 6-4. В началото на тази година той се завърна в лека категория и успя да победи с нокаут младата надежда Alexander Hernandez, а победата му донесе $100 000 от бонуси. Сега Donald мечтае за пояса и обещава, че ще го брани по-често от другите:



Дълги години съм стоял пред вас и сте ме питали за титлата, а аз ви казвах, че не ми пука за нея. Винаги съм обичал да се бия и тя не е била важна за мен. Успях да счупя рекорди и сега реших, че искам да спечеля титлата. Говорим, че лека категория е пълна с талант, но в момента е малко странно и захабено в тази категория. Когато обаче аз спечеля титлата бойците от категорията трябва да са готови, защото аз се бия често. Нямам търпение да вляза пак в клетката. 







Ще успее ли Cerrone да победи Iaquinta ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес