Зареждане

Donald Cerrone: Големите пари се крият в титлата, а не в битка с Conor McGregor

Donald Cerrone: Големите пари се крият в титлата, а не в битка с Conor McGregor
Публикувано на: Май 4, 2019 в 00:00 ч
Donald Cerrone реши да опровергае тези, които вярват, че битка с Conor McGregor може да те направи богат. Дълго време двамата ни подгряваха за битка, която първоначално щеше да бъде през април, а след това се промени за юни. До такава среща не се стигна, след като McGregor се ядоса, защото предложили двамата да се бият в подглавна битка. И докато много хора вярват, че битката с McGregor ще ти донесе огромни приходи, то "Cowboy" e разбрал, че парите се крият в пояса:



Трудно е, защото Conor изяви желание да се бием и трябваше да се случи през април, но тогава той поиска повече време. Нещата не се получиха и казах, че няма да го чакам. Аз обичам битките и няма да стоя и да чакам. Точно сега ние ще преследваме титлата и нямаме нужда от чакане. Не знам какво да кажа за приказките, че битката с McGregor ти носи големи пари. 


Всички си мислят, че битка с него ти носи пари, но ние си имаме договори. Сега става още по-сложно с новата сделка с ESPN. Conor разбира се, че ще получи пари в битката си. Аз от своя страна също ще взема някаква по-голяма сума, но няма да е $10 милиона в никакъв случай. Трябва да стигна до титлата, защото в нея се крият големите пари. 







Donald Cerrone се връща в клетката след броени часове и ще се бие срещу Al Iaquinta в главната битка на събитието в Канада.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес