Зареждане

Дон Фрай иска да се завърне в ММА за бой с Нгану

Дон Фрай иска да се завърне в ММА за бой с Нгану
Публикувано на: Юни 25, 2021 в 14:00 ч
55-годишната легенда Дон Фрай, който е член на залата на славата на UFC загатна за завръщане в ММА. Фрай дори е избрал свой съперник и разкри, че много би искал да се бие с Франсис Нгану, който държи титлата в тежка категория.

Дон не се е бил от 2011 година когато загуби с нокаут от Рубен Виляреал. Това беше втора поредна загуба за Фрай с нокаут в първия рунд. Фрай и Нгану споделят един и същи прякор, който е "Хищника". Наскоро Дон беше гост в подкаста на Джо Роугън и каза следното пред легендарния анализатор:

Искам да се завърна в ММА. Да. Много бих искал да се бия с Франсис Нгану. Той е невероятен. Защо да се бия с друг боец ? Другите нямат титлата в тежка категория. 

Дон записа статистика 20-9-1-1 в ММА и успя да спечели турнира UFC 8 в началото на 1996 година, а след това и турнира Ultimate Ultimate 96 в края на 1996 година.

Фрай направи доста интересни битки в ММА, но една от най-паметните беше тази срещу Йошихиро Такаяма през 2002 година в Япония. Той я спечели с нокаут в първия рунд, а битката беше избрана за бой на годината.

Фрай приключи 18 от срещите си и 7 пъти беше приключен. Какви са шансовете на Фрай срещу Нгану ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес