Зареждане

Доминик Рейес: Джоунс ме шокира с издръжливост

Доминик Рейес: Джоунс ме шокира с издръжливост
Публикувано на: Февруари 11, 2020 в 15:30 ч
Доминик Рейес вярва, че е спечелил битката си с Джон Джоунс, която се проведе миналия уикенд. Срещата между тях беше главна за UFC 247 в Тексас и "The Devastator" изненада всички с това, което ни показа. Имаше моменти в срещата, в които Рейес водеше боя, но накрая съдийското решение беше единодушно в полза на Джоунс.

За всички е ясно, че когато равностойна битка стигне до решение, то съдиите винаги ще дават предимство на шампиона. Рейес даде интервю при Хелуани и сподели, че е бил шокиран от издръжливостта на Джоунс. Доминик споделя, че му вкарал някои от най-добрите си удари, а Джоунс не показал емоция и това го е шокирало. Ето какво още сподели Рейес:


Първо искам да поздравя Джон Джоунс. Брадичката му беше невероятна в този двубой. Той наистина не получава достатъчно внимание за своята брадичка. Аз му вкарах няколко бомби и той го знаеше. Вие също го видяхте. Затова искам да го поздравя за брадичката. 

Най-голямото нещо, което ме изненада, беше неговата издръжливост. Невероятна издръжливост. Вкарвах му брутални удари в тялото, а изражението на лицето му не се променяше. Това ме шокира. Като боец, знаеш как вървят рундовете. Знаеш точно какво се случва. Той знае, че спечелих.

 Дълбоко в сърцето си  - той знае, че съм спечелил. Джоунс е велик боец и мисля, че ще иска реванш заради себе си, защото той знае, че го победих. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес