Зареждане

Доминик Рейес: Джон Джоунс се държи като малко дете

Доминик Рейес: Джон Джоунс се държи като малко дете
Публикувано на: Декември 7, 2019 в 00:00 ч
Доминик Рейес не се притеснява от траштолка на Джон Джоунс и няма да му обръща внимание. Двамата ще се бият за титлата в полутежка категория на UFC 247, което ще се проведе на 8-ми февруари в Тексас. Непобедения претендент опита да покаже уважение към шампиона, който не беше впечатлен и реши да пропомни на Рейес как го подигравал преди време, а сега лицемерничил.

"Bones" се закани, че ще разобличи своя опонент и ще запази трона си в полутежка категория. Доминик от своя страна също вярва в победата и вече планира реванш между двамата във Вегас. "The Devastator" няма да обръща внимание на приказките на шампиона, защото той се държал като малко дете:


Не ме интересува какво говори за мен това момче. Не ми пука за нищо от това, което приказва. Нека говори каквото си иска, защото приказките няма да му помогнат. Те няма да го спасят. Те няма да ми повлияят и няма да ми попречат в това да го нокаутирам. 

Не съм глупав и тези приказки няма да ме накарат да търся нокаут по настоятелно. Няма как просто да влезем в клетката и ти да ме спипаш. Не съм глупав. Братле, нека сме професионалисти. Нека го направим. Джоунс се държи като малко дете. Неговия траштолк е детска работа. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес