Зареждане

Доминик Круз: Сехудо трябва да ме победи, за да стане най-велик

Доминик Круз: Сехудо трябва да ме победи, за да стане най-велик
Публикувано на: Януари 12, 2020 в 09:41 ч
Бившият шампион в категория петел Доминик Круз вярва, че настоящият шампион Хенри Сехудо трябва да го победи, ако иска да е най-велик. Бившия двоен шампион сдаде пояса в категория муха, за да остане категория петел. "Triple C" не спира да говори, че е най-велик в историята, но Круз го оспорва, защото смята, че все още има какво да се доказва от Сехудо.

Доминик иска да сподели клетката със Сехудо, за да се види кой е по-добър. “The Dominator” е готов да даде шанс за величие на Сехудо, който трябва да го победи, а след това да твърди, че е най-добрия в категорията. Ето какво сподели Доминик пред Брендън Шауб:


В момента се намират в такава ситуация, в каквато се намира Нейт Диаз. Хенри Сехудо вече ме предизвика, защо да се бия с друг ? Той държи титлата, има златен медал и наскоро беше двоен шампион. Това е човека, който трябва да победиш. Той иска да е най-велик, но трябва да ме победи. 

Нещата са прости. Трябва да ме победиш, за да си най-велик, братле. Нека го направим. Аз съм тук, готов съм и здрав за битка. Двамата идваме след операции на рамото и сме от Аризона. И двамата бяхме от едни и същи национален отбор в борбата. Познавам неговия стил. Знам всичко за него. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес