Зареждане

Доминик Круз иска реванша с Хенри Сехудо в UFC 306: Можем да направим страхотна битка

Доминик Круз иска реванша с Хенри Сехудо в UFC 306: Можем да направим страхотна битка
Публикувано на: Юни 12, 2024 в 18:00 ч
Бившият двукратен шампион Доминик Круз изрази интереса си към реванш срещу бившия носител на титлата Хенри Сехудо по-късно това лято на UFC 306 в "The Sphere", като заяви, че двамата биха могли да направят "страхотен" бой-реванш. 

Круз, бивш двукратен носител на титлата в категория петел и настоящ номер тринадесет в ранглистата на дивизията, не се е състезавал от август 2022 г., като за последно оглави събитието UFC Fight Night San Diego.

И въпреки че започна добре срещу последния претендент за титлата, Марлон Вера, Круз допусна унищожителна загуба в четвъртия рунд с нокаут с ритник от еквадореца.

Свързван със завръщане по-рано тази година, Круз уж беше в преговори да се изправи срещу завърналия се бивш шампион в категория перо, Жозе Алдо, в "супер битка", докато контузия не изключи ветерана от участие в UFC 301.

Доминик Круз иска реванш с Хенри Сехудо на UFC 306

Въпреки това Круз приветства шанса да се включи в UFC 306 през септември в The Sphere в Лас Вегас - очаквайки възможността да се изправи срещу носителя на златен олимпийски медал Сехудо в реванша.

"Предстои карта за Деня на независимостта на Мексико, а аз загубих двубой", заяви Доминик Круз в подкаста Overdogs. "Поглеждам назад към загубата си и я загубих честно и почтено от Хенри Седжудо, но вярвам, че той може да получи повече от мен и наистина да се изправи срещу моя по-добра версия."


"Имах реванши срещу Джоузеф Бенавидес, имах реванши срещу Урая Фабер, имах реванши срещу целия отбор на Alpha MMA, където трябваше да отстранявам всеки човек, стъпка по стъпка, за да запазя титлата си", обясни Доминик Круз. "Така че с удоволствие бих провел реванш с Хенри Сехудо в Деня на независимостта на Мексико в "The Sphere". Мисля, че там бихме могли да направим страхотен двубой." 

Бихте ли искали да видите Доминик Круз да се бие с Хенри Сехудо в реванш на UFC 306?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес