Зареждане

Dominick Cruz: Henry Cejudo е много зелен и изключително нежен

Dominick Cruz: Henry Cejudo е много зелен и изключително нежен
Публикувано на: Септември 5, 2019 в 10:28 ч
Качил: DoloR
Dominick Cruz не е впечатлен от кариерата в ММА на двойният шампион Henry Cejudo. В момента "Tripe C" властва в категория муха и петел, а Cruz иска да си върне трона. Двамата вече размениха обиди в социалните мрежи и бившия шампион в категория петел иска да получи незабавен шанс за титлата, която загуби преди 3 години.

Cruz лекува контузии, като в момента Cejudo също се възстановява от операция. Dominick иска двамата да споделят клетката веднага, след като се възстановят. Cruz e впечатлен от постиженията на Cejudo в борбата, но в ММА смята, че Henry има още много работа:


Cejudo заслужава да му свалим шапка за постиженията си в борбата. В ММА обаче смятам, че той все още е много зелен, нов и изключително нежен. Неговите треньори гледат на него като на супер атлет и цял живот го дондуркат. Cejudo има златен и само това знае. 

Всички говорят за него, защото спечелил две титли и златен медал. Кой ще е Cejudo, ако премахнем медала и титлите ? Henry си няма понятие кой е той без титлите и злания медал. Той смята, че целия свят се върти около златен медал и титли. Той не може да бъде себе си и крие това от всички. 

Мисля, че UFC имат голям интерес да организират битка между нас. Аз държа всички рекорди в тази категория. Аз съм първия шампион в тази категория и най-дъгло съм държал пояса. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес