Зареждане

Dominick Cruz: Гадно ми е за TJ Dillashaw

Dominick Cruz: Гадно ми е за TJ Dillashaw
Публикувано на: Април 17, 2019 в 00:00 ч
Няма съмнение в това, че бившият шампион Dominick Cruz е сред най-добрите бойци в историята на категория петел. TJ Dillashaw опитваше да оспорва това, но наскоро стана ясно, че той ще почива две години, защото се провали на допинг тест и беше наказан от USADA. Двамата проведоха една среща през 2016 година и след 5 рунда битка Cruz успя да спечели с раздвоено решение. Dominick не се е състезавал от цели 3 години, защото различни контузии го тормозят и в последната си битка през 2016 година загуби от Cody Garbrandt. Наскоро в интервю Cruz реши да коментира ситуацията с Dillashaw и прояви съчувствие към него:



Ако трябва да съм честен ще ви кажа, че не съм свързан по никакъв начин с решението на Dillashaw. Toй си избра това и ми е гадно за него. Няма значение какво мисля аз, защото всички вярват, че върху неговата кариера сянка хвърля наказанието от използването на забранени вещества. Същото е като с  Jon Jones. Мисля, че той ще се върне. Две години са нищо. 

Аз бях аут за по-дълги време заради контузии, а той ще бъде здрав. Dillashaw ще си почине през това време и ще отглежда своя син. Вярвам, че той ще се върне и ще бъде по-добър от преди. Трябва да погледнем от добрата страна на тази почивка, която си е един вид подарък.








Очаква се тази година Cruz да се завърне в клетката, ако разбира се остане здрав.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес