Зареждане

Дионтей Уайлдър: Искам кърваво отмъщение

Дионтей Уайлдър: Искам кърваво отмъщение
Публикувано на: Септември 25, 2021 в 00:00 ч
Бившият шампион в тежка категория на WBC Дионтей Уайлдър вярва, че ще победи Тайсън Фюри. Двамата ще се изправят един срещу друг за трети път на 9-ти октомври в Лас Вегас.

"Bronze Bomber" иска кърваво отмъщение над Фюри, който в началото на 2020 година го нокаутира и отне неговият непобеден статут. Уайлдър се раздели със серия от 42 поредни победи и с титлата, която защити 10 пъти.

Сега Дионтей вярва, че е настъпила втората фаза от неговата кариера и пред медиите каза още следното:

Никога не съм бил толкова фокусиран в моята кариера. Радвам се, че съм на тази позиция. Това е втората фаза от моята кариера. В първата фаза защитих титлата 10 пъти в 5 години. 

Понякога ме ценяха, а понякога не го правиха. Колкото повече отлагат битката, толкова повече време имахме за тренировки. Аз просто искам да сритам задника на Тайсън Фюри. 

Нещата са толкова прости. Искам да сритам задника му. Искам кърваво отмъщение. Това зависи от мен. На 9-ти октомври ще си отмъстя. Око за око. Това ме интересува. 

Готов съм да ви покажа на 9-ти октомври, че делата ще говорят. Ще покажа кой съм и какво представлявам. Казвам на всички фенове, че не трябва да мигат.

Кой ще победи ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес