Зареждане

Дин Томас: Конър Макгрегър няма да е сред най-великите в ММА

Дин Томас: Конър Макгрегър няма да е сред най-великите в ММА
Публикувано на: Януари 22, 2021 в 05:00 ч
Бившият ММА боец Дин Томас вярва, че Конър Макгрегър няма да е сред най-добрите в историята на ММА. 44-годишния американец, който е бивш боец на UFC смята ,че Макгрегър е боец, който побеждава бързо, но и толкова бързо се предава.

Toзи уикенд "The Notorious" се завръща в клетката, за да мери сили с Дъстин Поарие. Двамата са главна битка на UFC 257, което ще се проведе на остров Яс в Абу Даби.

Макгрегър се закани, че ще победи за 60 секунди и по-добре да го направи, защото Томас вече вижда как Макгрегър се предава в късните рундове. Конър има само 4 загуби в клетката и всички идват след събмишън.

Дин критикува Макгрегър, но в същото време признава, че все още не знаем колко наистина е добър бившия двоен шампион. Ето още какво сподели Томас за голямата звезда на UFC:

Конър Макгрегър е боец, който е един на поколение. Той обаче няма да е сред най-великите в ММА. Знаете ли кое е странно при Макгрегър ? Все още не знаем колко е добър. Знаем, че той е много добър нокаутьор. Може да те нокаутира. Знаем, че се бие добре, но не знаем колко всъщност е добър. 

Когато нещата загрубеят, то тогава Макгрегър се предава. Не знаем от какво е направен Макгрегър. Мисля, че той стана по-добър. В битката с Хабиб нещата загрубяха, но Макгрегър продължи. 

В битката с Нейт Диас мина през тежък рунд, но след това имаше добри моменти. Като цяло той доминира и побеждава бързо или бързо се предава. Не знаем всъщност колко добър е наистина. 

Прав ли е Томас ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес