Зареждане

Dillon Danis: Khabib е лесна битка и няма да свали McGregor на земята

Dillon Danis: Khabib е лесна битка и няма да свали McGregor на земята
Публикувано на: Август 14, 2018 в 12:13 ч
Съотборникът на Conor McGregor, Dillon Danis тренира от доста време с ирландецът и познава до болка играта му. Danis е изпитвал силата на McGregor и се съмнява, че Khabib ще успее да го събори и докато всички смятат, че Nurmagomedov е кошмар за McGregor, то Dillon твърди, че това е лесна битка и победа за ирландецът:

Тренирал съм много време с McGregor и като граплър съм тренирал с много боксьори, но то е различен. Удря те силно и то точно където трябва. Досега съм бил разклатен само един път и то именно от Conor.

Двамата се имали много спаринги заедно и той знае къде точно да те удари. Khabib ще разбере това, когато се изправи срещу него. McGregor знае точно къде да те удари в тялото и къде да вкара удари с коляно.

Всички вие ще видите, че Khabib е лесен за McGregor. Не вярвам, че Khabib ще го събори на земята, но не се знае, защото това е битка. В битка на живот и смърт събаряне на земята не е от голямо значение. Видяхме срещу Mendez, че Conor не загуби, въпреки че беше свален на земята.

Лесна битка ли е Khabib Nurmagomedov ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес