Зареждане

Dillon Danis: Conor McGregor е най-добрият и ще отмъсти на Khabib с брутален нокаут

Dillon Danis: Conor McGregor е най-добрият и ще отмъсти на Khabib с брутален нокаут
Публикувано на: Март 13, 2019 в 20:27 ч
Миналата година Khabib Nurmagomedov защити титлата си с победа над Conor McGregor. Той успя да събмитне "The Notorious" в четвъртия рунд, а във втория го изпрати в нокдаун, което не се беше случвало в кариерата на ирландеца. Веднага след загубата McGregor изяви желание за незабавен реванш, а Dana White ни обеща, че реванш ще има тази година.

Dillon Danis, който е треньор и съотборник на Conor McGregor също вярва,  че ще има втора битка, която McGregor ще вземе с брутален нокаут:



 Ще ви кажа, че със сигурност ще има втора битка и вече нямам търпение. Моето мнение, както и на много други е, че Conor е най-добрият в света и отново ще го докаже с победа. 


Нямам търпение Conor да му го върне. Ще се чувствам страхотно, когато той го нокаутира брутално. McGregor е много по-добър от него и нямам търпение да го покаже на всички. 


Ще бъде страхотно,  когато Conor го нокаутира зверски. Това ще се случи. Повярвайте ми, защото аз съм с него всеки ден и знам. Тренираме заедно и знам, че ще се случи. Вярвайте ми. 



Ще успее ли Conor McGregor да си отмъсти? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес