Зареждане

Dillon Danis: Аз съм едно ниво над всички в ММА

Dillon Danis: Аз съм едно ниво над всички в ММА
Публикувано на: Юни 14, 2019 в 09:39 ч
Dillon Danis има само една битка в ММА, но вече се определя като най-голямото име в спорта. Утре той ще запише втората си битка в ММА и ще се изправи срещу Max Humphrey на Bellator 222 в Медисън Скуеър Гардън. Неговия опонент Humphrey с е рекорд 3-2 в ММА, но Danis няма да го подцени и вярва, че вижда предизвикателство в него. "El Jefe" е готов за битката и смята, че е с едно ниво над всички в ММА:


Max е предизвикателство за мен, защото има повече опит. Той има около 16 битки в ММА при аматьори и професионалисти. Мисля, че всички имат повече опит от мен. Всички смятат, че аз съм с рекорд 15-0 или 30-0 заради моята популярност, но аз съм с рекорд 1-0 в ММА. Вярвам, че той има само опит, но това няма да му е достатъчно. Аз съм на различно ниво от всички в ММА. Мисля, че няма кой да се мери с мен и моята психика в играта. 

Ще ви покажа. Ще продължавам да се изкачвам нагоре и един ден ще се бия за титлата. Ще дойде време, в което ще кажа, че съм видял всичко в играта. Виждам бойци, които започват прекалено бързо, но също така бързо залязват. Вижте това момче Aaron Pico, което идва след загуба с нокаут. Да те нокаутират определено е зле за мозъка. Не трябва да допускаш такива неща, ако искаш да се биеш. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес