Зареждане

Дилиън Уайт готов да нокаутира всеки в тежката категория на UFC

Дилиън Уайт готов да нокаутира всеки в тежката категория на UFC
Публикувано на: Април 22, 2020 в 00:00 ч
Дилиън Уайт е един от топ бойците в тежката категория на бокса, но това не е единствения спорт, който претендентът е готов да покори.

Уайт гони титлата на WBC и ако успее да победи Александър Поветкин, ще има шанс да се изправи срещ победителя между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър.

Уайт е със статистика 27-1 в кариерата си, а единствената му загуба е от Антъни Джошуа.

Но преди бокса Уайт има битки в кикбокса и ММА. Той печели 20 от кикбоксовите си срещи и има само едно поражение там. А в ММА има само една победа и то с нокаут за 12 секунди.
 

Имайки предвид горното, заканите на Уайт са съвсем сериозни и включват опасни бойци в тежката категория на UFC като Стипе Миочич и Франсис Нгану.

"Не съм тренирал кикбокс и ММА скоро, но то е като да караш колело.

Малко само да вляза в час и инстинктите ми отново ще са обострени и ще съм готов да доминирам.

Топ бойците там, като Стипе Миочич и Франси Нгангу са елитни атлети и трябва да поработя върху борбата и граплинга ми. Но знам, че ако се боксирам с 4 унции ръкавици, мога да нокаутирам всеки от топ 10 там.

В клетката са 5 минути постоянно движение, ритници, удряне, борба - не е шега работа. Но аз имам по-добри умения с ръцете от всеки от тях. Те се опитват да покрият много аспекти на боя, което им оставя и много отворени дупки в играта.

Харесва ми мисълта за преминаване в UFC. Интересно ми е какъв договор мога да получа. Да стана шампион в два спорта в тежката категория е нещо, което никой досега не е правил."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес