Зареждане

Диего Санчез отговори на Фабия с цитати от Библията

Диего Санчез отговори на Фабия с цитати от Библията
Публикувано на: Юни 4, 2021 в 00:00 ч
Диего Санчез не смята да подклажда враждата между него и Джошуа Фабия, който е бивш негов треньор, мениджър и ментор. Преди няколко седмици бившият боец на UFC влезе в разправия с организацията, а всичко дойде от Фабия.

Двамата пуснаха материали в социалните мрежи, с които опетниха UFC, а това доведе до уволнението на Санчез от най-голямата ММА организация в света. Тогава Дейна Уайт обвини за всичко Фабия, който не му остана длъжен и разкри, че Уайт е спaл със свои състезателки.

В крайна сметка Санчез реши да се раздели с Фабия, който захапа и него и сподели, че Диего е наркоман, алкохолик и взима забранени вещества. Явно тяхната вражда е далеч от своя край, но Санчез реши да не обижда своя бивш приятел и му отговори със следния пост в социалните мрежи:

Това е към всички мои фенове, семейство и ММА обществото. Благодаря на всички за вашата непрекъсната любов и подкрепа през това много предизвикателно време в живота ми. Оценявам това, че ме защитавате. Благодаря на тези, които са били чувствителни към тази ситуация. 

Извинявам се на всички, които бяха засегнати негативно. Ще се въздържам и няма да провокирам повече ситуацията. Отказвам да отвръщам на провокациите. За пореден път вярата ми ме научи да обичам ближния си и да обичам врага си. 

Искам мирът да настъпи в бъдеще. Лука 6: 27-36. Ще се моля за Джош Фабия и неговата асистентка. В името на Христос, Диего Санчез. 

Ето и какво класи Лука 6: 27-36:

"Но на вас, които слушате, казвам: Обичайте неприятелите си, правете добро на тия, които ви мразят, благославяйте тия, които ви кълнат, молете се за тия, които ви правят пакост. На този, който те плесне по едната буза, обърни и другата; и на този, който ти вземе горната дреха, не отказвай и ризата си. 

Дай на всеки, който ти поиска; и не изисквай нещата си от този, който ги отнема. И както желаете да правят човеците на вас, така и вие правете на тях. Понеже ако обичате само ония, които обичат вас, каква благодарност ви се пада? защото и грешниците обичат ония, които тях обичат. 

И ако правите добро само на ония, които на вас правят добро, каква благодарност ви се пада? защото и грешниците правят същото, И ако заемате само на тия, от които се надявате да вземете, каква благодарност ви се пада? защото и грешни на грешни заемат, за да вземат назад равното. 

Но вие обичайте неприятелите си, правете добро, и заемайте, без да очаквате да приемете назад; и наградата ви ще бъде голяма, и ще бъдете чада на Всевишния; защото Той е благ към неблагодарните и злите. Бъдете [прочее], милосърдни, както и Отец ваш е милосърден. 

Не съдете, и няма да бъдете съдени; не осъждайте, и няма да бъдете осъждани; прощавайте, и ще бъдете простени;" -  Лука 6: 27-36.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес