Зареждане

Диего Санчез: Конър има лошо влияние върху младите

Диего Санчез: Конър има лошо влияние върху младите
Публикувано на: Февруари 23, 2022 в 07:40 ч
Ветеранът от UFC, Диего Санчез смята, че звездата Конър Макгрегър далеч не е най-добрият пример за младежите в днешно време.

Санчез ще направи завръщането си към ММА в Eagle FC 46 срещу друг бивш UFC боец - Кевин Лий. Санчез се раздели с най-голямата ММА организация през 2021-ва със скандали.

Въпреки, че е към края на кариерата си, ветеранът остава популярно име в ММА. Гледните му точки са винаги предизвикателни, а последното му споделено мнение е за Конър Макгрегър и лошото му влияние върху младите хора.

"Искам да помогна на следващите поколения. Искам да бъда позитивен, мотивиращ и вдъхновяващ и да имам положително влияние върху децата. Има хора като Конър Макгрегър, които оказват огромно влияние върху тях. Но да пиеш уиски и да удряш възрастни хора не е много добър пример, който да даваш на младежите.

Затова правя най-доброто, което мога. А именно - безплатни семинари с деца. Който иска да ме покани навсякъде по света, готов съм да дойда и безплатно да правя семинари за децата. Навсякъде, по всяко време. Искам да отделя време и да работя със следващото поколение, защото те имат нужда от това. Те ще са тези, които след време ще се грижат за нас."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес