Зареждане

Диего Санчез е свежарка, въпреки 500-те шева и 1672 поети удара

Диего Санчез е свежарка, въпреки 500-те шева и 1672 поети удара
Публикувано на: Февруари 12, 2020 в 08:53 ч
Диего Санчез е единственият от участниците в първото издание на риалити шоуто The Ultimate Fighter, който продължава да се състезава в UFC - повече от 15 години.

И е горд от този факт.

Санчез (30-12) даде интервю преди битката си в UFC Rio Rancho срещу Майкър Перейра.

"Моята цел е да изляза и да покажа най-чистите и най-острите умения в клетката. Ще покажа на какво съм способен. А аз съм способен на много. Тренирам от дълго време и тази година съм научил доста нови техники и движения. С това ще ви покажа изцяло нов и подобрен, адаптиран Диего Санчез. Адаптирах се още веднъж. Отново еволюирах.

Затова съм още тук и имам най-дългата кариера в UFC. Това е нещо, за което хората не се замислят много. Аз съм все още тук. Никой не може да ме изкара. Вижте първия сезон на The Ultimate Fighter - сега никой от другите не изглежда толкова млад и свеж. Никой не е поел 1672 удара. Никой от тях няма 500 шева на лицето си и все още да изглежда свежарка."

Част от еволюирането е промяна в тренировките. Санчез прекара известно време в UFC Performance Institute. Освен това той тренира и с известния комик Мастър Кен.


UFC Rio Rancho ще се проведе на 15-ти февруари и ще включва реванш между топ бойците в полутежката категория Кори Андерсън и Ян Блахович.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес