Зареждане

Диего Санчез: Дадох всичко на Jackson-Wink, но не ме оцениха

Диего Санчез: Дадох всичко на Jackson-Wink, но не ме оцениха
Публикувано на: Февруари 15, 2020 в 07:50 ч
Диего Санчез вече не тренира в Jackson-Wink MMA и вярва, че е за добро. Опитния ветеран, който е с рекорд 29-12 в ММА се раздели с известната зала през 2019 година, защото смята, че не е бил оценен. “The Nightmare” защити Jackson-Wink, когато се разделиха с Доналд Серони, но сега самият той си тръгна и не остава с добри впечатления.

Санчез излиза след броени часове срещу Мишел Перейра в подглавната битка на събитието в Ню Мексико. Това ще бъде първа битка, в която той няма да ползва услугите на Майк Уинкълджон или Грег Джаксън. Ето какво сподели Диего в интервю за MMAFighting:


Нелепо е, защото аз съм налял хиляди долари в тази зала. Не само парите - винаги съм давал 10 процента от приходите си. Вижте в миналото колко пари съм направил. Винаги съм им давал по 10% от парите си. Не са важни само парите, а обичта, която давах на младите бойци. Любовта, времето, енергията. 

Опита и мъдростта, която придобих чрез неуспехи и чрез моите победи. Бих излял сърцето и душата си в тези млади мъже, защото какво друго има да направиш със себе си, освен това да помагаш на другите. В същото време не ме оцениха. Не ме оцениха. Гледаха на мен само като на друг плевел в тревата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес