Зареждане

Диего Санчес: В UFC те изхвърлят като стар боклук

Диего Санчес: В UFC те изхвърлят като стар боклук
Публикувано на: Март 11, 2022 в 13:00 ч
ММА легендата Диего Санчес не е останал доволен от отношението, което получи в UFC. 40-годишния американец беше уволнен от UFC, след като се забърка в скандал. Неговия бивш мениджър започна да критикува публично организацията.

Санчес от своя страна реши да се оттегли от среща с Доналд Серони, без да изтъква причина. Така Дейна Уайт и неговите хора показаха вратата на Диего и той подписа с ММА организацията на Хабиб Нурмагомедов.

'Кошмара' ще се завърне след броени часове и ще се бие с Кевин Лий в Маями. В интервю BJPenn.com Санчес реши да говори за UFC и сподели:

"Това е просто бизнес и става дума само за пари. Боят е различен спорт, тъй като в битките хората се нараняват. Бойците жертват телата си за забавлението на фенвоете и изграждането на компанията.
Това не е обикновен бизнес и трябва да покажете малко грижа и любов. 

Сега съм щастлив и благодарен, че съм в нова организация. Може и да е намалена заплатата, но има ценности. Не виждам как от UFC ще се променят. Виждам как фалират, преди да се променят. В крайна сметка UFC свършиха страхотна работа за развитието на спорта, но това е алчна организация. 

Колко милиарда трябва да получите, преди да започнете да плащате на бойците повече от 10 % от приходите? UFC не дават пари. Ние сме прецаканите и накрая те изхвърлят като стар боклук."

Ще успее ли Санчес да се справи с Кевин Лий ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес