Зареждане

Дейвисон Фигередо: Ще убия Бенавидез и ще си тръгна с титлата

Дейвисон Фигередо: Ще убия Бенавидез и ще си тръгна с титлата
Публикувано на: Декември 31, 2019 в 09:18 ч
Дейвисон Фигередо ще се бие за титлата в категория муха срещу Джоузеф Бенавидез във Вирджиния на UFC Fight Night 169 през февруари. Двамата получиха шанс за шампионска среща, след като Хенри Сехудо реши да оваканти титлата, за да не спира развитието в категорията. Фигередо и Бенавидез са сред най-добрите в категорията и битката им ще бъде зрелищна.

Бразилеца дълго време чакаше този шанс и планира да се възползва максимално от него. Фигередо е с рекорд 17-1 в ММА и се намира в серия от 2 поредни победи. През март той загуби с решение от Формига, което беше първа загуба за него в кариерата му. Той не се притеснява от това и споделя, че е готов да убие Бенавидез, за да напусне октагона със златото:


Не знам дали исках да плача или да се смея, след като разбрах новините. Време е да накарам този човек да си върне думите, които каза за мен. Бенавидез е феномен, който не бива да бъде подценяван. Гледал съм го дълго време и за мен ще бъде чест да се бием с него. Той е корав боец. 

Трябва да вляза в клетката с нагласата за убийство. Няма как да има уважение в клетката. Влизам, за да го убия и да взема това, което си е мое. Влизам, за да доминирам и да стана шампион, а след това да властвам дълго в категорията. 

Искам да нокаутирам Бенавидез. Винаги съм казвал, че съм тук, за да спечеля титлата. Направих всичко, за да стигна до нея и сега дойде времето да я спечеля. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес