Зареждане

Дейвисън Фигередо готов за битка с Брандън Морено на UFC 256

Дейвисън Фигередо готов за битка с Брандън Морено на UFC 256
Публикувано на: Ноември 23, 2020 в 00:00 ч
Шампионът в категория муха Дейвисън Фигередо е готов отново да брани титлата си. Миналия уикенд в Лас Вегас той я защити с победа над Алекс Перес за минута и 57 секунди. 32-годишния бразилец даде устното си съгласие за битка с Брандън Морено на UFC 256, което ще се проведе на 12 декември. Морено също е дал устно съгласие, а Дейна Уайт даде зелена светлина. Очаква се битката да бъде финализирана до няколко дни.

Фигередо е с рекорд 20-1 в ММА и се намира в серия от 5 поредни победи. Тази година той победи два пъти Джоузеф Бенавидез, както и Перес. Опасния шампион приключва 17 от своите битки и не е губил с приключване в ММА. Малко са шампионите, които са готови за две защити на титлата в рамките на 20 дни.

Морено от своя страна е с рекорд 18-5-1 в ММА. Той се намира в серия от 4 поредни победи и миналия уикенд на UFC 255 нокаутира Ройвал в първия рунд. Брандън приключва 13 от битките си и също като Фигередо няма загуба с приключване в ММА. Определено интересна битка, която двамата ще направят 20 дни, след като участваха на UFC 255.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес