Зареждане

Дейна Уайт за UFC 300: Светът никога не е виждал по-голям турнир

Дейна Уайт за UFC 300: Светът никога не е виждал по-голям турнир
Публикувано на: Февруари 13, 2024 в 02:00 ч
Всички погледи се насочват към юбилейния турнир UFC 300, който се смята за най-епичния в историята на бойните спортове.

UFC е най-голямата бойна марка на планетата, под която могат да се намерят най-известните и най-гледаните бойци. Най-добрите от тях сега са поканени да участват в галавечер, която ще остане в историята. Всяка от двойките може да се появи в главния мач на всеки друг турнир. Тук обаче те ще са необходими само за предварителните срещи.

Само този факт потвърждава, че UFC 300 ще бъде уникално събитие. И това все още не е всичко, защото продължава да няма главна битка за събитието. Дейна Уайт е майстор на рекламата и не спести суперлативи по предстоящата галавечер през април в Лас Вегас.

„Веднага след като разкрихме част от бойната карта, към мен се обърнаха не само медиите, но и някои директори, които искат да документират цялото пътуване до турнира и самия му ход. Заедно с екипа решихме да организираме събитие, което ще промени цялата тази игра и ще остане завинаги в историята. Ако погледнете имената, които сме попълнили в бойната карта досега, ще се съгласите с мен. 

Нито един бой няма да е скучен, всеки е нещо специално и привлекателно. Основната карта ще донесе много вълнение и всички ще говорят и пишат няколко дълги седмици. Да, поддържахме контакт с Джон Джоунс, но той все още лекува контузия, така че е изключено. Ще ви кажа обаче, че това, което съм планирал за него, ще бъде също толкова, ако не и повече, епично. 

Няма да ви казвам какво се случва, защото опитът да преговаряте за нещо и действителното преговаряне са две различни неща. И сега сме на етапа, в който се опитваме да го направим. Във всеки случай е сигурно, че светът никога не е виждал по-голям турнир.  И тъй като вече имаме толкова атрактивна бойна карта, би било страхотно да имаме и вълнуващо главно събитие.“, каза Уайт.

Ето как изглежда картата до момента:

  • Zhang Weili (c)    vs.    Yan Xiaonan             
  • Justin Gaethje (c)    vs.    Max Holloway                
  • Charles Oliveira    vs.    Arman Tsarukyan               
  • Jiří Procházka    vs.    Aleksandar Rakić                
  • Calvin Kattar    vs.    Aljamain Sterling                
  • Bo Nickal    vs.    Cody Brundage                
  • Deiveson Figueiredo    vs.    Cody Garbrandt                
  • Holly Holm    vs.    Kayla Harrison                
  • Sodiq Yusuff    vs.    Diego Lopes                
  • Jéssica Andrade    vs.    Marina Rodriguez                
  • Bobby Green    vs.    Jim Miller



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес