Зареждане

Дейна Уайт: Всички се вълнуват от завръщането на Макгрегър

Дейна Уайт: Всички се вълнуват от завръщането на Макгрегър
Публикувано на: Януари 4, 2020 в 06:00 ч
Дейна Уайт не крие задоволството си от факта, че неговия любимец Конър Макгрегър се завръща в клетката и отново ще изкарва големи приходи за UFC. Голямата звезда влиза в клетката на UFC 246, за да се бие с Доналд Серони в главната битка във Вегас. "The Notorious" се готви усилено, защото победата е важна за него, а Дейна споделя, че всички се вълнуват от завръщането на бившия шампион.

Президента на UFC твърди, че неговия боец е една невероятна личност, която не спира да радва феновете. Мнозина го обичат, но неговите хейтъри също са много. Уайт обаче няма да им обръща внимание и смята, че всички се вълнуват от това, че той ще влезе в клетката:


Конър Макгрегър е един от тези хора, които са невероятни личности. Той притежава нещо специално, което го прави голяма звезда. Най-важното е, че това хлапе дава на феновете невероятни и вълнуващи битки. 

Всички негови изяви на кантара, пресконференцията и влизането му в арената са толкова вълнуващи, колкото и самите му битки. Той има хора от двете страни. Едни от тях го обичат, а другите го мразят. В крайна сметка всички се вълнуват от неговото завръщане. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес