Зареждане

Дейна Уайт: Всички се страхуват, освен мен и Винс Макмеън

Дейна Уайт: Всички се страхуват, освен мен и Винс Макмеън
Публикувано на: Април 9, 2020 в 09:53 ч
Всички спортове са сложени на пауза заради коронавируса и много бойни организации отменят събитията си, но има 1 човек, който не се страхува и успя да намери начин да продължи. Дейна Уайт измисли как да провежда събитията си и на 18-ти април ще гледаме UFC 249 в Калифорния. Президента на най-голямата ММА организация в света / UFC / споделя, че всички се страхуват от това да бъдат първи по време на коронавируса, освен него и Винс Макмеън.

Двамата намериха начин да работят и наскоро Винс организира събитието Кечмания, което беше заснето предварително и се проведе зад затворени врати без присъстваща публика. Сега Уайт ще се присъедини към него като единственият друг голям промоутър, готов да провежда събития, като нито един от другите големи спортове не е готов да направи този ход все още. Ето какво сподели Дейна за това, което се случва в момента:


Готов съм да се завърна. Мисля, че много други хора са готови да се върнат. Мисля, че всички се страхуват да бъдат първи. Реално единствените хора в момента, които не се страхуват, съм аз и Винс Макмеън. Винс не е излизал извън ритъм. Това, което той направи, беше да намери решения. Той намери начини, да се отърве от тълпата и съм сигурен, че и той прави всичко по силите си, за да се увери, че момчетата му са в безопасност. Всички останали се страхуват да бъдат първи. В момента имаме нужда от лидерство. 

Имаме нужда от хора, които ще излязат и ще намерят решения. Скриването в къщата ви не е отговор. Разбрах, че трябва да го направим. Държите хората в къщите им твърде дълго, без забавление и те ще започнат да губят ума си. Трябва да започнем да измисляме решения. Това е, което правим. Ние ще направим това и ще запазим всички. Ще го направим. Спортът трябва да се случи. Това трябва да се случи. Трябва да намерим решения. Как да направите това безопасно и да го организирате. 

Това е тъжно и има много деца в градовете, които се хранят само когато ходят на училище. Какво се случва с тези хора ? Какво се случва с всички хора, които са загубили работата си? Какви са отговорите? Как да поправим това и как да се върнем към нормалното. В моя малък свят просто се опитвам да разбера това за мен. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес