Зареждане

Дейна Уайт: Водната диета ще ви спаси от рак и Алцхаймер

Дейна Уайт: Водната диета ще ви спаси от рак и Алцхаймер
Публикувано на: Ноември 20, 2023 в 18:00 ч
Президентът на UFC Дейна Уайт продължава да експериментира с тялото си, за да изглежда като спортист на 54 години, въпреки че преди това страдаше от затлъстяване.

По-рано тази година Уайт сподели, че отишъл при Гари Брека, който му казал, че ще умре до 10 години, ако не промени начина си на живот. Дейна се стресна и започна мащабна трансформация. Уайт започна да тренира с малки тежести, нормализира съня си и дори мина на кето диета. Резултатът е изваяно здраво тяло.

Новият експеримент на Уайт е водната диета. Той вярва, че тази диета може да те предпази от рак и много други болести.

„Прекарах 86 часа само на вода и се чувствам абсолютно невероятно. Не съм лекар, но експертите казват, че намалява риска от рак, болестта на Алцхаймер и много други проблеми. Очевидно вътрешните и външните ефекти върху тялото ще бъдат невероятни.", каза Уайт в социалните мрежи.

„Водната диета“ е вид периодично гладуване, при което човек редовно отказва да яде за определени периоди от време (обикновено 16 часа, ден или два).

Досега учените не са измислили нищо по-ефективно от балансирана и разнообразна диета, съчетана с редовна физическа активност. За мнозина това не е толкова интересно, колкото гладуването, приемането на всякакви хранителни добавки или други екзотични „лечебни“ техники.

Ето как изглежда Уайт след водната диета:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес