Зареждане

Дейна Уайт: UFC 249 е най-добрата ни карта в историята

Дейна Уайт: UFC 249 е най-добрата ни карта в историята
Публикувано на: Април 27, 2020 в 08:13 ч
Дейна Уайт успя да изпълни своята цел и намери място, на което да проведе първото си събитие по време на пандемията на коронавирус. Уайт уреди UFC 249 да се проведе на 9-ти май във Флорида, след като по-рано този месец от ESPN му отказаха. Явно двете страни са се разбрали и сега UFC ще бъде първата ММА организация, която ще зарадва феновете с екшън.

Президентa на UFC е повече от щастлив, защото постигна това, което искаше. Той направи реклама на UFC 249 и сподели, че бойната карта за вечерта вероятно е най-добрата, която са правили в историята на организацията. Разбира се, това е малко пресилено, но е разбираемо, защото Уайт цели реклама, която да донесе повече продадени платени гледания. Ето какво сподели Дейна за UFC 249:


От началото до края вероятно това е най-добрата ни бойна карта в историята. Главната битка е между Тони Фъргюсън и Джъстин Гейджи. Това е страхотна битка. Подглавната е между Хенри Сехудо и Доминик Круз, която също е страхотна. Продължаваме с Франсис Нгану и Жаирзиньо Розенструик. Всички битки са много добри. Прелимите ще бъдат 3 часа и половина по ESPN. След това ще продължим с планетото гледане по ESPN+.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес