Зареждане

Дейна Уайт: Топурия не се е доказал в битки на най-високо ниво

Дейна Уайт: Топурия не се е доказал в битки на най-високо ниво
Публикувано на: Февруари 17, 2024 в 12:00 ч
Дейна Уайт призна, че въпреки че високо цени уменията на Илия Топурия, той все още не се е доказал в битки на най-високо ниво.

Основното събитие на UFC 298 този уикенд ще включва дългогодишния крал на категорията перо Александър Волкановски и младия, амбициозен претендент Илия Топурия. "Volk" никога не е губил в тази категория, въпреки че се изправи срещу бойци като Жозе Алдо, Чад Мендес, Яир Родригес и Макс Холоуей (три пъти).

Според Дейна Уайт истинското изпитание в кариерата на непобедения досега Илия Топурия тепърва предстои. Топурия наскоро говори за потенциална битка с Конър Макгрегър. Уайт харесва самочувствието на испанеца, но не очаква такава битка в близко бъдеще:

"Ако погледнете имената на момчетата, които той победи, какво беше заложено, когато се би с тях ? Можете да показвате колкото искате статистики, но той няма опит в големи битки. Това е нещо, което Топурия все още не е постигнал. 

Това ще му е първата голяма битка. Първата му битка с голямо име, първата му голяма битка като цяло. Въпреки че този човек е истински гадняр, той все още има какво да доказва. Не знам, не мисля, че ще се бие с Конър Макгрегър. Мисля, че той все още трябва да се докаже. 

Слушай, ако си непобеден, никога не си вкусвал поражението и излезеш на върха като този човек, точно така трябва да мислиш. Точно такъв манталитет трябва да имаш. Но ще видим как ще се развият нещата този уикенд.", сподели Уайт.

Ще успее ли Топурия да стане шампион ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес