Зареждане

Дейна Уайт: Спрете с тези глупости, че Фьодор е най-велик

Дейна Уайт: Спрете с тези глупости, че Фьодор е най-велик
Публикувано на: Август 14, 2020 в 05:00 ч
Дейна Уайт не е съгласен с тези, които говорят, че Фьодор Емеляненко е най-велик в историята на тежка категория. Този уикенд UFC изправят един срещу друг шампионът в тежка категория Стипе Миочич и Даниел Кормие във Вегас. Срещата ще бъде трета между двамата и много хора говорят, че победителят трябва да е най-велик в историята.

Президента на UFC смята, че няма спор по темата и този, който победи през уикенда ще се затвърди като най-велик. Емеляненко имаше славна кариера и 10 години беше непобеден със серия от близо 30 поредни победи. Това обаче няма значение за Уайт и той извади Фьодор от темата. Ето какво сподели Уайт пред медиите:


Видях спорове в социалните мрежи за това кой трябва да е най-велик в историята при тежите. Няма спорове по тази тема. Няма никакви спорове. Победителя от битката между Стипе Миочич и Даниел Кормие е най-велик в историята. 

Този, който победи ще е най-велик, не само на тази ера, но и като цяло в историята на UFC и на MMA. Знам, че хората говорят и за други бойци. Трябва да видите срещу каква конкуренция са се състезавали тези двамата. Спрете с тези глупости, че Фьодор е най-велик.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес