Зареждане

Дейна Уайт си припомни първата среща с Конър Макгрегър

Дейна Уайт си припомни първата среща с Конър Макгрегър
Публикувано на: Септември 15, 2023 в 01:00 ч
През 2023 г. Конър Макгрегър безспорно запазва статута си на най-влиятелната фигура в MMA и UFC.

Въпреки двугодишната пауза от клетката, президентът на UFC Дейна Уайт продължава да говори за дълбокото влияние на Конър Макгрегър върху спорта. Уайт води UFC от 2001 г. насам и изигра ключова роля в издигането на спорта до днешните висоти.

В ексклузивно интервю за Big Boy TV, Уайт си припомни ключовия момент, когато реши да заложи на Макгрегър. Това решение беше предизвикано от шумното одобрение от пламенни ирландски фенове.

Ето какво си спомня Уайт:

"По онова време Шон Шелби беше чул за Конър Макгрегър и знаеше какво става. Ние подписахме с него и той дойде при нас. Макгрегър и аз отидохме на вечеря. 

Когато си тръгнах от вечерята, се обадих на Лоренцо Фертита. Казах: „Пич, не знам дали това дете може да се бие или не, но ако може дори да нанесе удар, ще бъде огромна суперзвезда.“, спомня си Уайт.

Макгрегър наистина се превърна в най-голямата ММА звезда в историята.

Въпреки че победите на Макгрегър са редки от 2016 г. насам, той трябва да се изправи срещу Майкъл Чандлър на UFC 296. Към момента мачът остава непотвърден и дискусиите са обвити в мълчание. Събитието е насрочено за 16 декември в T-Mobile Arena.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес