Зареждане

Дейна Уайт: Ще има незабавен реванш между Фигередо и Морено

Дейна Уайт: Ще има незабавен реванш между Фигередо и Морено
Публикувано на: Декември 14, 2020 в 04:00 ч
Дейна Уайт смята да направи незабавен реванш между Дейвисън Фигередо и Брандън Морено. Миналия уикенд в Лас Вегас двамата бойци оглавиха UFC 256 и се биха за титлата в категория муха. Битката им беше една от най-добрите за тази година и ни даде страхотно зрелище.

Фигередо беше наказан с 1 точка за удар в слабините на Морено и това изигра голяма роля. Срещата им стигна до решение, което беше равенство, а тази 1 точка щеше да донесе победата за шампиона, ако не беше вкарвал този ритник.

Президента на UFC беше повече от доволен от това, което се случи и определи битката за най-добрата в историята на тази категория. Фигередо разкри, че два дни е прекарал в болница преди боя и дори смятал да се оттегли.

Няма фен, който не иска да види реванш между двамата корави бойци и Дейна смята точно това да ни даде. Ето какво каза Уайт по темата:

Трябва да дадем на тези момчета време да починат, но реванш ще има. Това е една забавна битка, която ще направим отново през 2021 година. Тези двамата се биха 2 пъти в рамките на 3 седмици. Сега имат време. Може да почиват колкото искат.

Кой ще вземе втората битка ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес