Зареждане

Дейна Уайт: Ще говоря със Серони за оттегляне от ММА

Дейна Уайт: Ще говоря със Серони за оттегляне от ММА
Публикувано на: Септември 21, 2020 в 04:00 ч
Дейна Уайт вярва, че е дошло време Доналд Серони да се оттегли от ММА. Миналия уикенд в Лас Вегас видяхме Серони в битка с Нико Прайс. Те се биха в подглавната среща на UFC Fight Night 178. Битката им стигна до решение, което беше равенство. "Cowboy" на хартия избегна пета поредна загуба, но пред медиите сподели, че според него е загубил от Прайс.

Президента на UFC е голям фен на 37-годишния ветеран, но въпреки това смята двамата да си поговорят за неговото бъдеще. Ето какво каза Уайт пред медиите за Серони:

Доналд Серони е корав и издръжлив. Той беше близо до загубата в първите секудни, но отвърна на ударите. Обичам го и знам, че ще му разбие сърцето, но ще трябва да поговорим за оттегляне от ММА. 

Трябва да поговорим по темата и да видим какво ще каже. Знам, че Серони ще каже, че иска да се бие, но въпреки това трябва да проведем този разговор. 

Доналд е рекордьор по победи в UFC и има цели 22 победи под банера на организацията. Той държи рекорда и за най-много победи с приключване, като има 16 такива. Серони е рекордьор и по най-много бонуси за атрактивно представяне и има 16 в UFC.

В своята кариера Серони успя да запише рекорд 36–15–1 (1) и заедно с Джим Милър имат най-много битки в историята на UFC. Само един път в кариерата си Доналд стигна до битка за титлата и загуби от Рафаел дос Аньос преди 5 години в бой за титлата в лека категория.

Време ли Серони да се оттегли от ММА ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес