Зареждане

Дейна Уайт: Робърт Уитакър няма да получи шанс за титлата

Дейна Уайт: Робърт Уитакър няма да получи шанс за титлата
Публикувано на: Януари 11, 2021 в 07:41 ч
Дейна Уайт не смята да дава шанс за титлата в средна категория на бившият шампион Робърт Уитакър. 30-годишния състезател загуби титлата си с нокаут от Израел Адесаня в края на 2019 година. Уитакър тъкмо идваше след две брутални битки с Йоел Ромеро и Адесаня го нокаутира пред родни фенове. Това беше първа загуба за Робърт в средна категория.

За щастие миналата година беше силна за него и той успя да победи Дарън Тил и Джаред Каноние с решение. "The Reaper" беше на много високо ниво в тези битки, но въпреки това не заслужавал шанс за титлата. От UFC организираха битка между Адесаня и Ян Блахович, което ще постави на пауза развитието в средна категория.

Уитакър се надяваше на шанс за титлата, но Уайт вярва, че той трябва да направи още 1 битка. Носеха се слухове за битка между Уитакър и Пауло Коста, но все още няма яснота по нея. Ето какво сподели Уайт пред медиите за Уитакър:

Не мисля, че Робърт Уитакър ще получи шанс за титлата. Първо ще трябва да се бие с някой друг боец. Всичко зависи от това, което ще се случи в боя между Адесаня - Блахович. Ще видим какво ще стане.

Кой трябва да е следващ за Уитакър ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес