Зареждане

Дейна Уайт: Очакваше се Масвидал да нападне Ковингтън

Дейна Уайт: Очакваше се Масвидал да нападне Ковингтън
Публикувано на: Април 10, 2022 в 06:00 ч
Президентът на UFC Дейна Уайт реши да коментира атаката от страна на Хорхе Масвидал срещу Колби Ковингтън. 

Преди няколко седмици Масвидал издебна Ковингтън пред ресторант в Маями и му вкара няколко удара. В резултат на това Колби остана без преден зъб и се оплака, че Масвидал повредил неговия скъп ролекс. Ковингтън пусна жалба, след която Масвидал беше арестуван.

Вижте още - Колби Ковингтън пусна жалба в полицията срещу Масвидал

Масвидал пледира невинен и този месец ще трябва да се яви пред съда. "Gamebred" има две обвинения срещу себе си. Ако бъде признат за виновен по двете обвинения, тогава може да лежи до 15 години в затвора и да получи глоба.

Наскоро се появи информация, че губернаторът на Флорида Роналд Десантис, който е близък приятел на Масвидал може да го помилва. Ако това се случи, тогава обвиненията срещу Масвидал ще паднат.

В интервю за MMAJunkie Дейна реши да коментира случката и сподели:

о никакъв начин не одобрявам насилието сред моите момчета, които се бият помежду си по улиците или подобни неща. Когато започнеш да говориш за семействата на хората, тогава това отива на съвсем друго ниво, човече. Трябва да очакваш нещо такова, когато си имаш работа с човек като Масвидал. 

Ако говорите за семействата на хората и излизате от ресторант, тогава по-добре бъдете готови човек като Хорхе Масвидал да се натъкне на вас. Някой шокиран ли е ? Той говореше глупости за децата и жена му. Мислите ли, че Масвидал няма да направи това? Разбира се, че ще направи това. 

Трябва да разберете, че тези момчета всъщност са били приятели, така че те знаят интимни подробности един за друг. Знаят за живота на другия и за семействата си. Има нещо, което се нарича шибан мъжки код. Много от тези млади пичове в наши дни не знаят за това, но трябва да научат за това."

Вие очаквахте ли Масвидал да потърси сметка на Ковингтън на улицата ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес