Зареждане

Дейна Уайт: Нямам търпение за Ян - Стърлинг 2

Дейна Уайт: Нямам търпение за Ян - Стърлинг 2
Публикувано на: Декември 23, 2021 в 01:00 ч
Дейна Уайт няма търпение да види втората битка между шампионите в категория петел. Алджамейн Стърлинг ще трябва да брани безспорната титла срещу своя колега Пьотр Ян, който държи временната титла. Двамата трябваше да се бият в края на октомври в Абу Даби.

За съжаление Стърлинг се беше оперирал по-рано и се оттегли от срещата, защото не бил възстановен напълно. Ян остана в бойната карта за Абу Даби и спечели временната титла с победа над Кори Сандхаген. В началото на годината той загуби безспорната си титла в боя със Стърлинг.

Пьотр доминира изцяло в битката, но вкара непозволен удар, след който Стърлинг отказа да продължи и победи с дисквалификация. Начинът, по който свърши първата битка породи доста емоции и всички нямаме търпение за втория дуел.

В интервю за ESPN Уайт сподели следното по тази тема:

Пьотр Ян и Алджамейн Стърлинг ще се бият за втори път. Самият аз очаквам с нетърпение тази битка. Тази седмица ще имаме среща с мачмейкърите и ще планираме битките за следващата година. 

Битката на Пьотр със Стърлинг е включена в списъка на тези битки. Следващата година обещава да бъде изключително интересна. 

Кой ще стане безспорен шампион в категория петел през 2022 година ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес