Зареждане

Дейна Уайт: Ник Диаз не иска да се бие

Дейна Уайт: Ник Диаз не иска да се бие
Публикувано на: Януари 2, 2020 в 09:07 ч
Ник Диаз надъхано говореше за завръщане в ММА през последните месеци, но това няма да се случи. Ник искаше да се завърне, за да накаже Хорхе Масвидал, който победи неговия брат Нейт през ноември в Ню Йорк. Големия брат не беше доволен от нещата, които Масвидал каза по адрес на неговия по-малък брат и сподели, че е готов за двубой.

Дейна Уайт не вярва на приказките, които говори Ник и сподели, че от UFC са се свързали с него, за да умуват за неговото бъдеще. Президента на UFC не вижда страст към битките в Ник и споделя, че той не иска да се бие в октагона:


Не съм говорил с Ник Диаз, но знам, че хората, които правят битките са го направили. Казвал съм ви, че Ник не иска да се бие. Не мисля, че той има любов и страст към битките. Ник е правил много неща в кариерата си, но не мисля, че битките са нещо, което той обича да прави. 

Всичко си зависи от него. Само той знае какво иска да прави. Мисля, че такива бойци трябва да се оттеглят, защото не искам да ги наранят. Мисля, че такива бойци вече не могат да се състезават на високо ниво. Това си е тяхно решение. 

Нашия спорт не е като другите, в които може да не си даваш толкова зор. Трябва винаги да си на 100% в клетката. Бойците в UFC са най-добрите в света и са диваци, които искат да спечелят златото. Това не е място за теб, ако не си настроен психически. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес