Зареждане

Дейна Уайт: Ник Диас сам дойде при нас и каза, че иска битка

Дейна Уайт: Ник Диас сам дойде при нас и каза, че иска битка
Публикувано на: Юни 4, 2024 в 10:00 ч
Президентът на UFC Дейна Уайт защити решението си да уреди битка на ветерана Ник Диас.

Наскоро стана ясно, че Ник ще се бие с Висенте Луке в Абу Даби през август. Тази битка дойде като изненада за феновете, които вярват, че Диас вече е твърде стар, за да се бие с опасен боец като бразилеца. Уайт обаче не се извинява за мача, като настоява, че Диаз е бил проактивен в търсенето на битката. Ето какво каза Уайт към критиците на този мач:

„Той дойде при нас и каза, че иска да се бие. Той ми писа и искаше да се видим. Бяхме в Сейнт Луис и той щеше да бъде там. Исках да се срещна с Хънтър, събрах се с тях и накрая сключиха сделка. Ник искаше да се бие и ние му дадохме битката.", сподели Уайт.

Коментарите на президента на UFC идват на фона на съобщенията, които предполагат, че Кевин Холанд първоначално е трябвало да се изправи срещу Диаз. В крайна сметка Холанд се отказал от двубоя, защото това не съвпаднало с неговия график. 

Битката на Диас с Луке предизвика дебат сред ентусиастите на MMA, като някои твърдяха, че 39-годишният ветеран е хвърлен срещу по-млад и гладен противник. Съобщава се, че Диас е получил значително увеличение на заплата за двубоя. Ясно е, че организацията разчита на разпознаването на името на ветерана, за да привлече зрители.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес