Зареждане

Дейна Уайт не се отказва от Хабиб и Тони

Дейна Уайт не се отказва от Хабиб и Тони
Публикувано на: Март 31, 2020 в 08:22 ч
Дейна Уайт не се отказва от голямата битка между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън, които трябва да се бият на 18-ти април. Вчера стана ясно, че Хабиб е заседнал в родния си Дагестан, а от UFC искат да продължат без него и той няма да им се сърди. Дейна обаче не е готов да загуби голямата битка за 5-ти път и сподели в социалните мрежи, че постоянно работят, за да намерят решение на ситуацията.

Вижте още - Хабиб лъже, че не може да пътува до САЩ​​​

Президента на UFC критикува сериозно медиите, които били боклуци и искат да провалят всичко. Дейна е категоричен, че на 18-ти ще я има срещата някъде по земното кълбо, но не даде повече информация за това къде и как. Ето какво сподели още Уайт в интервю относно UFC 249 и Хабиб срещу Тони:


Предизвикателствата са, че всеки път, когато измисля нещо се събуждам на следващия ден и светът отново се променя. Всичко, за което работя усилено предния ден, аз и моят отбор се разпада. Това буквално просто ни се случи отново днес. Днес се събудих и Хабиб Нурмагомедов е в Русия и те просто затвориха всички пътувания в и извън Русия. Събудих се тази сутрин и целият свят отново се промени. 

Така че обратно към работата и ние опитваме да решим това в момента, докато говорим в момента, имам хора, които работят по това нещо, докато говорим. Слушайте, аз съм абсолютно безмилостен и казах, че тази битка ще продължи и ще стане. През цялото време прекаляваме с всичко. Помислете за това в 20-годишната история, в която участвах и преди мен, никога не е имало смърт или сериозни наранявания. 

Това е лудост. Мажоретките не могат да кажат това. Грижехме се здравето и безопасността дори преди коронавируса. Частта за здраве и безопасност не е нищо ново за нас. Сега просто се опитваме да маневрираме, докато светът продължава да e в паника и да губи ума си от този коронавирус. Всички мои бойци искат да се бият. Персоналът ми иска да работи. Всеки, който участва в това, което правя е абсолютно готов и способен да го направи. 

Моите бойци, когато са с мен, те получават най-добрата медицинска помощ, която биха могли да получат. Ще направя всичко по силите си, за да помогна и да се грижа за тях. Това е винаги. Тази битка ще продължи. Много от тези медии са абсолютни и тотални отпрепки. Веднага щом ги уведомите какво правите всичко, което се опитват да направят е да развалят всичко, за което сте работили. Буквално им казах да си го начукат и когато има нещо, което трябва да знаят - ще го разберат. Битката ще се случи някъде на земното кълбо на 18-ти април и когато му дойде времето ще ви кажа.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес