Зареждане

Хабиб лъже, че не може да пътува до САЩ

Хабиб лъже, че не може да пътува до САЩ
Публикувано на: Март 31, 2020 в 00:00 ч
Преди ден Хабиб Нурмагомедов взриви социалните мрежи, след като потвърди, че е заседнал в Дагестан и няма да може да участва на UFC 249. Той трябва да се бие с Тони Фъргюсън в главната битка на 18-ти април, но след забраната на полетите, която наложиха в Русия от 27-ми март Хабиб не може да напусне. Това обаче не отговаря на истината, защото журналистът Александър Лютиков се обадил на авиокомпанията "Аерофлот", а те му казали, че днес и в четвъртък руските граждани могат да пътуват до Ню Йорк.

Вижте още - Хабиб заседна в Дагестан - отпада от UFC 249

 Лютиков споделя, че на уебсайта на Генералното консулство на Русия в Ню Йорк няма информация, че полетите от Русия вече са забранени. След тази информация, която Александър пусна в социалните мрежи заваляха закани и заплахи по негов адрес. Лютиков се оплака в своя акаунт в Инстаграм, но е категоричен, че няма да трие своите постове. Ето какво сподели той, след като се обадил в авиокомпанията:


Искам да помогна за запазването на основната битка на UFC 249. Aвиокомпанията "Аерофлот" имат полет утре и четвъртък за Ню Йорк. Цена на билета - от 17 до 228 хиляди рубли. Службата за поддръжка на "Аерофлот" съобщиха, че руските граждани могат да летят с този полет. 

Така че, който иска, то ще може да продължи напред! Това е много много странен момент. Хабиб казва, че е летял за Абу Даби на 19 или 20 март. Този полет беше напълно безсмислен, тъй като на 17 март бе обявено, че от 19 март Абу Даби ще спре да пуска чужденци.


Това е поредна лъжа около нещата, които се случват в последно време с Нурмагомедов. Само преди ден неговият мениджър Али Абделазиз сподели, че Хабиб не бил в Русия, но се оказа, че това не отговаря на истината. Какво се случва и защо Хабиб излъга ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес