Зареждане

Дейна Уайт: Миочич ще се бие с победителя от Нгану - Люис

Дейна Уайт: Миочич ще се бие с победителя от Нгану - Люис
Публикувано на: Май 17, 2021 в 00:00 ч
Дейна Уайт е наредил битките в тежка категория на UFC. Президента на най-голямата ММА организация изключва Джон Джоунс от плановете за титлата в тежка категория. Той иска Франсис Нгану да брани титлата си с Дерик Люис, а след това победителя да се бие със Стипе Миочич.

Наскоро Дейна предложи на Джон Джоунс да се бие със Стипе, но "Bones" отказа. Джоунс иска да се бие за титлата при тежките, но иска прекалено голяма заплата, която Уайт не е готов да му даде.

В миналото често сме виждали тези схеми от страна на Уайт, който иска да притисне Джоунс и използва за това Люис и Миочич. Не е ясно какво ще се случи в следващите месеци, но ако вярваме на Дейна, тогава Нгану ще се бие с Люис, а победителя ще се бие с Миочич:

Джон Джоунс е под договор с нас. Той има договор с UFC. Говорихме с него, за да видим дали ще приеме битка в тежка категория. Ако обаче не иска да се бие, тогава не иска. Какво може да направим ? 

Няма как да го накараме да се бие. Реалността е, че Дерик Люис е претендент номер 1 за титлата в тежка категория. Няма значение дали Джон Джоунс иска да се бие или не го иска. 

Той вече ясно каза, че няма да се бие със Стипе Миочич. Това, което може да направим е да уредим бой между Нгану и Дерик Люис, а победителя ще се бие със Стипе Миочич. 

По всичко личи, че картинката в тежка категория на UFC е наредена. Всичко обаче може да се промени, ако Джоунс приеме боя с Нгану.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес