Зареждане

Дейна Уайт: Марк Зукърбърг е сериозен за ММА битки

Дейна Уайт: Марк Зукърбърг е сериозен за ММА битки
Публикувано на: Август 20, 2023 в 15:00 ч
Дейна Уайт хвърли светлина върху интереса на Марк Зукърбърг да стъпи в ММА клетката.

През последните няколко седмици главният изпълнителен директор на Meta Марк Зукърбърг и Илон Мъск намекнаха за възможността да участват в смесени бойни изкуства.

Докато Зукърбърг показа постоянна отдаденост на тренировките по бразилско жиу-джицу и ММА, Мъск се изправи пред предизвикателства поради наранявания, които дори изискват хирургическа интервенция.

Мъск предложи "тренировъчен мач" в резиденцията на Зукърбърг в Пало Алто, Калифорния, което накара Зукърбърг да се усъмни в истинското намерение зад желанието на Мъск за истинска битка.

Въпреки че вероятността за сблъсък между технологичните гиганти сега изглежда малко вероятна, Дейна Уайт разкри, че Марк наистина се интересува от участие в ММА битки:

"Всичко е възможно. И бих казал, че Зукърбърг е абсолютно заинтересован от ММА битки. TMZ не греши. 

Разговарях с хората от Министерството на културата и те се интересуваха от провеждането на битката, така че това е абсолютно вярно.“, каза Уайт.

Въпреки че идеята за битка между Зукърбърг и Мъск може да не се материализира, тя със сигурност предизвика интереса както на любителите на бойните спортове, така и на технологичната общност.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес