Зареждане

Дейна Уайт: Макгрегър и Поарие трябва да се бият в лека категория

Дейна Уайт: Макгрегър и Поарие трябва да се бият в лека категория
Публикувано на: Октомври 22, 2020 в 01:00 ч
Президентът на UFC, Дейна Уайт е категоричен, че втората битка между Конър Макгрегър и Дъстин Поарие трябва да е в лека категория. Преди няколко дни Джон Кавана сподели, че реваншът ще е в полусредна категория, но Уайт не е съгласен. Дейна не вижда смисъл в бой между Поарие и Макгрегър в категория, различна от лека категория.

И двамата имат претенции за титлата в лека категория и логично е срещата им да е в тази категория. Конър и Дъстин са бивши шампиони в лека категория и този реванш ще излъчи безспорен претендент за титлата. В интервю за Bt Sport, Дейна сподели, че все още няма подписани договори, но Макгрегър няма да се отметне:

Предложихме им битката, но договорите все още не са подписани. Конър Макгрегър обича да играе игри. Той прави неговите си неща. Едно нещо, което не прави е да каже, че ще се бие, а след това да се отметне. Макгрегър се бие. Битката между него и Дъстин Поарие трябва да е в лека категория. 

Няма да изхарчим милиони за битка, която е в междинна категория. Дори и да е в полусредна категория, няма да означава нищо. И двамата бойци дори не са в ранглистата на полусредна категория. 

Няма да има смисъл за лека категория, ако битката е в полусредна категория. Има много организации, които правят безсмислени битки, които гледате всеки уикенд. Ние не правим такива неща. 

Преди няколко години видяхме една битка между Поарие и Макгрегър в категория перо. Тогава ирландецът успя да спечели с нокаут в първия рунд. Двамата бойци се подобриха значително след тази среща и зрелището е гарантирано.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес